Elokut ja TV sarjat Internetistä

Hulu, BBC iPlayer ja muut internetin lokalisoidut palvelut sekä VPN

Internet on ihmeellinen maailma, jossa ei ole rajoja. Tai ei ainakaan pitäisi olla, vaikka jotkut sinne yrittävätkin rakentaa jonkinlaisia kansallisvaltioita.

 Hulu on hieno palvelu. Se tarjoaa satoja tv sarjoja ja elokuvia ilmaiseksi. Voit helposti katsella palkintoja voittaneiden tv sarjojen, kuten Housen, Greyn anatomian tai Modernin perheen uusimpia jaksoja. Leffojakin löytyy useita tuhansia.

Kaikki tuo ilmaiseksi ja laillisesti. Onhan tuossa tietenkin pieni mutta. Muttakun se Hulu on tarjolla vain Amerikkalaisille. Tai siis Amerikan Yhdysvalloissa asuville.

Muta eipä hätää onneksi internet on niin ihmeellinen ettei siellä ole kansallisvaltioita saati rajoja. Internetissä sijaintisi kertoo IP osoitteesi. Jonka voi aina lainata tai vuokrata kaverilta. Vähän niinkuin tädin luokse opiskelun ajaksi muuttava laittaa osoitteeseensa C/O merkinnän.

Tällä kertaa ei laiteta C/O merkintää vaan hommataan VPN palvelu. VPN palvelun avulla voi käytännössä “sijaita” missä päin maailmaa tahansa ja käyttää maa rajoitettuja palveluja internetissä mistä päin maailmaa tahansa.

Tell me more

 

Toinen loistava palvelu, joka tarjoaa laadukasta katseltavaa on Iso-Britannian yleisradion BBC:n iPlayer, josta löytyy niin katseltavaa kuin myös kuunneltavaa radion muodossa. VPN palveluntarjoajia, joilla maarajoitusten poistaminen onnistuu löytyy maailmalta runsaasti. Osa on ilmaisia ja osa maksullisia, tarjoten eritasoista palvelua ja anonymiteettiä. Valitessasi palveluntarjoajaa kannattaa kuitenkin muistaa ettei ilmaista lounasta ole olemassa.

Hyvistä VPN palveluntarjoajista löydät vertailun täältä.

There are no comments yet, add one below.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*